Anna Ortega arquitectura tècnica Anna Ortega arquitectura tècnica
laConstructora


QUÈ FEM

A laConstructora ens dediquem a la reforma i rehabilitació d’habitatges, oferint serveis integrals de tot el procés, des de la redacció del projecte, sol·licitud de llicències i permisos d’obres, direcció de l’obra i execució, fins a la neteja final de l’obra… Donem especial importància a l’ACOMPANYAMENT.

Amb l’acompanyament pretenem mantenir-te al cas, explicant el com, el perquè i el quan de totes les fases, per tal de que puguis prendre les decisions amb coneixement i d’una manera lliure durant tot el procés.

EL PERQUÈ

Hem detectat que les persones que realitzem obres a la nostra llar acabem tenint els mateixos problemes: falta de professionals a l’obra, obres que s’allarguen més del previst sense que ningú ens expliqui el motiu, pressupostos que s’incrementen de manera poc justificada, falta d’acompanyament, manca d’empatia i ambient fortament masculinitzat.

Les persones que decidim realitzar una reforma o rehabilitació a la nostra llar sovint posem en mans de terceres persones el nostre habitatge i els nostres estalvis sense garanties ja que no coneixen l’empresa a qui contractem, no formalitzem contractes, no tenim tota la informació ni coneixement… També t’ha passat?

Com a tècniques a l’obra ens hem trobat amb els mateixos problemes que com a clientes: personal a l’obra sense formació, increments injustificats en els terminis de l’obra i pressupostos… i com a dones la masculinització del sector, en especial a peu d’obra. Així que t’entenem i empatitzem amb tu.

QUÈ T’OFERIM

Reformar, rehabilitar, canviar la imatge de la teva llar al complet o d’una part d’aquesta (bany, cuina, un nou dormitori…). També ho podem fer amb algun habitatge al que li vulguis donar una nova vida per a que el gaudeixin altres famílies.

Tot això ho fem amb PROFESSIONALITAT i tracte proper per tal de generar-te la CONFIANÇA que vols.

En definitiva, t’escoltem, t’entenem, i t’acompanyem a que tinguis la teva casa, pis, palau, habitació… que t’imagines.

A laConstructora pensem que “la llar és de qui la viu” així que nosaltres t’assessorem amb total transparència i t’expliquem els perquès de tot. Els pros i els contra els decideixes tu.

A les nostres llars també hem fet obres, així que t’entenem i empatitzem amb les teves preocupacions.
Si vols més informació pots contactar amb nosaltres escrivint-nos a:

hola@laconstructora.cat

També ens pots trobar al telèfon 618 792 820.

No tenim centraleta, ens agrada atendre’t personalment, així que si no t’agafem la trucada deixa’ns un missatge (de text, veu, com prefereixis) i et trucarem el més aviat possible. Segurament estem de visita d’obra, atenent a alguna altra persona o agafant forces per continuar fent el que més ens agrada.MISSIÓ:

La missió de laConstructora és promoure de manera efectiva i real la incorporació de la dona al sector de la construcció, tant ales àrees de direcció, gestió, tècniques i d’oficis (paleteria, fusteria, instal·lacions…) Ho fem a través de la col·laboració amb empreses i/o professionals lliberals per a la realització de les obres.

També es pretén professionalitzar el sector de la construcció. Sent referent en la gestió, transparència i humanització de tot el procés, des del projecte fins a la finalització de l’obra.

VISIÓ:

La visió de laConstructora, és una realitat en que homes i dones estiguem presents per igual a les obres de construcció i sigui un fet normalitzat.  Que aquest fet es doni des d’una igualtat de drets i d’oportunitats, sense que existeixi discriminació de cap tipus. Que dins d’aquesta igualtat es tingui present a la ciclicitat de les persones menstruants, persones gestants i persones en procés de lactància.

laConstructora vol ser un exemple inspirador, llavor de canvi i millora del sector.

VALORS:

Acompanyament:  t’acompanyem en tot el procés, t’informem de totes les gestions que es realitzen per a que puguis prendre les decisions oportunes sense condicionar, però des de la base que tens tota la informació i coneixement.

Transparència i ètica:  t’informem dels temps de cadascuna de les fases (projecte, llicències, obra…), del preu i costos de cada element/servei, es treballa en base a la no precarització i preus justos per ambdues parts.

Sostenibilitat:  apostem per reformes i rehabilitacions ja que creiem en el reaprofitament. Treballant d’aquesta manera es reaprofiten molts elements preexistents de l’edifici i es generen menys residus/runes. Es prioritzen materials de proximitat, naturals (pedra, fusta…), amb menys petjada ecològica i amb una vida útil més llarga.

Feminisme: volem trencar amb els rols i estereotips de gènere. Creiem que homes i dones podem desenvolupar les mateixes tasques i ho exemplifiquem cada dia quan treballem. També ho apliquem al disseny, utilitzant com a base l’arquitectura amb perspectiva de gènere.


Professionalitat: treballem en base a principis de la bona construcció, regint-nos en la normativa vigent tant en l’àmbit de la construcció com en l’àmbit de legalitat. Respectem els acords entre totes les parts (col·laboradores, clientela…).

Interculturalitat i diversitat: entenem que les persones som diverses en quan a manera de viure, de ser, aparença, costums, religions… que tenim procedències diferents, cultures diferents, famílies diferents… entenem que aquesta diversitat ens enriqueix i ens nodrim d’ella.

Coherència: som coherents en les decisions que prenem i ho fem sota els valors de laConstructora.

Empatia: empatitzem amb tu, per que també hem fet obres a la nostra llar i coneixem de primera ma les teves preocupacions.