Anna Ortega arquitectura tècnica Anna Ortega arquitectura tècnica

COM ET PUC AJUDAR?

Sóc Anna Ortega, Arquitecta Tècnica de Sant Boi. Col·legiada 12.394 pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyeres d’Edificació de Barcelona.

Amb l’experiència acumulada durant aquests anys, m’he adonat que el meu objectiu és poder ajudar-vos fent allò que més m’agrada… la construcció i tot el que l’envolta.

En vols saber més?

Doncs com una imatge val més que mil paraules, pots veure alguns dels treballs realitzats aquí.

I si vols informació més completa i detallada pots fer la consulta aquí i en la major brevetat possible et donaré resposta.
2005-2008

Vocació

Al 2005, inicio els meus estudis d’Arquitectura Tècnica, estudis vocacionals els quals des del principi compagino amb pràctiques com a becada.

Al 2008, finalitzo els meus estudis d’arquitectura tècnica a Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona de la UPC. Obtenint també el Diploma de Coordinador de Seguretat i Salut a les Obres de Construcció (DAC).
Des d’aleshores treballo com a professional liberal exercint d’arquitecta tècnica a Sant Boi, Barcelona i Àrea Metropolitana, havent compaginat l’exercici lliberal amb col·laboracions amb despatxos d’arquitectura i arquitectura tècnica.

2012

Inquietut

Interessada per la sostenibilitat aplicada al meu camp, la construcció. Finalitzo el màster en Arquitectura i Sostenibilitat a l’ Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la UPC.

Havent finalitzat el Màster, decidida a posar en pràctica l’aprés viatjo a la zona de Santa Cruz a Bolívia durant uns mesos com a cooperant. On participo en la construcció d’una Universitat amb tecnologies de baix cost i disseny bioclimàtic.

2016

Més

Per tal de complementar la meva formació i ampliar els serveis m’he format en Home Staging. Tècnica en màrqueting immobiliari basada en el disseny i decoració que facilita i/o accelera la venta o lloguer dels habitatges.

Si vols conèixer que és el Home Staging fes clic aquí.