Anna Ortega arquitectura tècnica Anna Ortega arquitectura tècnica

CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA (CEE)

Si has de vendre o llogar el teu habitatge, necessitaràs el certificat d’eficiència energètica (pisos, cases…). Aquest proporciona a l’usuari informació sobre el comportament energètic del pis o casa.

També serveix per millorar el comportament energètic de l’habitatge ja que amb el certificat s’aporten recomanacions per aconseguir-ho.

T’ajudem a que obtinguis el certificat d’eficiència energètica (pisos, cases…)inspeccionant el teu habitatge. Es mesurarà la superfície del mateix així com les superfícies de finestres i façanes. També prenent nota de les orientacions de les mateixes i elements constructius que conformen l’envolvent de l’edifici. Així com també ens fixarem en les instal·lacions tèrmiques que disposa.

Amb la informació obtinguda, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), emetrà una etiqueta que qualificarà l’habitatge en funció de la seva eficiència.

Aquesta etiqueta serà obligatòria en qualsevol operació de compra o lloguer. També s’haurà d’incloure en qualsevol acció publicitària que tingui el mateix objectiu.

Si vols conèixer més detalls sobre el servei contacta’ns sense compromís